ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ.

 

  

 

Προς το παρόν προσφέρουμε τρία προγράμματα μασαζ, υπό τη μορφή Ταχύρυθμων Σεμιναρίων: “Μασάζ με Έλαια”, “Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο” και “Μασάζ σε καθιστή Θέση” (Chair massage).

 

μασαζ, μαθηματα μασαζ, εκπαιδευ

ειναρια μασα

ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ “ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΛΑΙΑ”, ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ” + ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “CHAIR MASSAGE”!!!

ζχχχ, μασαζ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Σημείωση: Οι τιμές για κάθε εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Στις παραπάνω τμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 23%.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

 

Τι το διαφορετικό προσφέρουμε εμείς και τι παραπάνω εφόδια μπορούμε να δώσουμε σε όλους εσάς που θα θέλατε πραγματικά να μάθετε την τέχνη του μασάζ;

  • Όλα τα προγράμματα μας θα είναι “Σύντομης Διάρκειας”,  (30 ώρες, Δευτέρα με Σάββατο) και επιπλέον όλα τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (μέχρι 4 άτομα) και τα μαθήματα θα γίνονται πρωινές ώρες (5 ώρες την ημέρα 09:30 – 15:00). Ο εκπαιδευτής θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται συνεχώς από πάνω σας, παρακολουθώντας και την παραμικρή σας κίνηση. Δείτε τα ενδεικτικά μας βίντεοαπό σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν.
  • Από τον Μάιο του 2011 θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους μαθητές μας, τη δυνατότητα να αποκτήσουν και Πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση. Τα πιστοποιητικά αυτά θα εκδίδονται σε συνεργασία με αναγνωρισμένη σχολή μασάζ της Ταϋλάνδης και θα είναι αναγνωρισμένα από τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας της χώρας αυτής. Η δυνατότητα αυτή, αποτελεί ένα επιπλέον ατού, για όσους και όσες επιθυμούν να κάνουν διεθνή καριέρα.
  • Από την πρώτη κιόλας ώρα, οι μαθητές μας θα αρχίσουν να σηκώνουν τα μανίκια & να “πιάνουν δουλειά”. Θα χωρίζονται σε ζευγάρια και θα εναλλάσσουν συχνά ρόλους (θεραπευτής – μοντέλο). Εμείς πιστεύουμε πως ο καταλληλότερος τρόπος για να μάθει κανείς μασάζ, είναι η άμεση “Πρακτική Εξάσκηση”. Όσο για την θεωρία (εξίσου σημαντική), αυτή θα γίνεται παράλληλα και θα φροντίζουμε ώστε η επιπλέον γνώση να δίνεται την στιγμή που οι περιστάσεις το απαιτήσουν. Ελάτε και θα δείτε πως.
  • Βάσει της εμπειρίας μας και των σπουδών μας στην μακρινή Ταϋλάνδη, θεωρούμε πως η διάρκεια των σεμιναρίων μας θα είναι αρκετή προκειμένου να γίνει μεθοδική και ολοκληρωμένη δουλειά.
  • Για να διασφαλίσουμε πως οι μαθητές μας έχουν ολοκληρώσει ορθά τον κάθε εκπαιδευτικό κύκλο, θα καλούνται να επιδείξουν το επίπεδο των γνώσεων τους στο τέλος των Σεμιναρίων. Εάν κρίνουμε πως κάποιοι μαθητές μας χρειάζονται “Επιπλέον Μαθήματα”, αυτά θα πραγματοποιούνται κατόπιν συμφωνίας των εκπαιδευτών και των μαθητών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Σκοπός μας είναι να μάθετε πραγματικά και όχι να ασχοληθείτε με κάτι απλώς επιφανειακά.
  • Τελειώνοντας κάθε εκπαιδευτικό κύκλο, οι μαθητές μας θα είναι έτοιμοι να σταθούν απέναντι σε κάθε επαγγελματική πρόκληση! Χωρίς φόβο και ανασφάλειες, παρά μόνο με βαθιά πίστη, γνώση και αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες τους.
  • Τα Σεμινάρια μας δεν απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε όσους και όσες θα ήθελαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντικείμενο. “Απευθύνονται σε όλους και όλες” εσάς, που από αγνό ενδιαφέρον επιθυμείτε να μάθετε για τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας και το Μασάζ γενικότερα. Γι αυτούς λοιπόν που θα ήθελαν να εφαρμόσουν υψηλού επιπέδου τεχνικές μάλαξης στα αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους, τα Σεμινάρια μας αποτελούν μια πολύ καλή (και οικονομική) πρόταση.
  • Εάν θέλετε, μπορείτε να “δοκιμάσετε” την ποιότητα της δουλειάς μας, προκειμένου να βγάλετε “ασφαλή” συμπεράσματα. Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε μια συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών με έκπτωση 50% (μόνο για τους μαθητές μας).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

“…Μια απλή συνεδρία μάλαξης, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες (αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη, γαλήνιο και προσεγμένο περιβάλλον), μπορεί ακόμα και να αποτελέσει το όχημα για μια γαλήνια και αρμονική σύμπλευση, ως τα έγκατα της ψυχής του ανθρώπου…”

Απόσπασμα από το εγχειρίδιο “Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ” του Γεώργιου Κουν

 

 

 

 

 

 

 

 

kalousos

 

 

MG-logo-Banner468anim