Από τις 19 έως και τις 21 Μαρτίου του 2016 συμμετείχαμε στην διεθνή έκθεση FOODEXPO που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN EXPO (κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).

Κατόπιν πρόσκλησης από τη Βασιλική Ταϊλανδέζικη Πρεσβεία στην Ελλάδα αποφασίσαμε να δεχθούμε αυτή την τιμή και να μοιρασθούμε κοινό εκθεσιακό χώρο μαζί τους. Εμείς παρουσιάσαμε το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ με τη βοήθεια και της ειδικής “καρέκλας μάλαξης” αλλά και του κλασικού “στρώματος” του Thai massage, ενώ η πρεσβεία παράλληλα φιλοξενούσε και παρουσίαζε αυθεντικά προϊόντα διατροφής από την Ταϊλάνδη (“La Tienda Athens”).

Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, περάσαμε όμορφα και προσφέραμε σύντομες συνεδρίες μάλαξης σε πολλούς “έκπληκτους” επισκέπτες της έκθεσης. Ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να μας επισκεφτούν είτε για συνεδρία θεραπευτικού Ταϊλανδέζικου μασάζ, είτε για να συμμετέχουν σε ένα από τα μελλοντικά μας εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Comments are closed.

This website uses cookies to offer you the best experience online. By continuing to use our website, you agree to the use of cookies.