ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ADVANCED SPA MASSAGE - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ - ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ (μόνο ως μέρος πακέτου)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ;

Τι το διαφορετικό προσφέρουμε εμείς;

  • Όλα τα προγράμματα μας είναι "Σύντομης Διάρκειας", (30 ώρες, Δευτέρα με Σάββατο) και επιπλέον όλα τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (μέχρι 4 άτομα). Ο εκπαιδευτής θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται συνεχώς από πάνω σας, παρακολουθώντας και την παραμικρή σας κίνηση.
 
  • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους μαθητές μας, τη δυνατότητα να αποκτήσουν και πιστοποιητικά με διεθνή κύρος (προαιρετική υπηρεσία, με επιπλέον κόστος). Τα πιστοποιητικά αυτά θα εκδίδονται σε συνεργασία με αναγνωρισμένη σχολή μασάζ της Ταϋλάνδης και θα είναι αναγνωρισμένα από τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας της χώρας αυτής. Η δυνατότητα αυτή, αποτελεί ένα επιπλέον ατού, για όσους και όσες επιθυμούν να κάνουν διεθνή καριέρα.

  • Από την πρώτη κιόλας ημέρα, οι μαθητές μας θα αρχίσουν να "πιάνουν δουλειά". Θα χωρίζονται σε ζευγάρια και θα εναλλάσσουν συχνά ρόλους (θεραπευτής - μοντέλο). Εμείς πιστεύουμε πως ο καταλληλότερος τρόπος για να μάθει κανείς μασάζ, είναι η άμεση "Πρακτική Εξάσκηση". Όσο για την θεωρία (εξίσου σημαντική), αυτή θα γίνεται παράλληλα και θα φροντίζουμε ώστε η επιπλέον γνώση να δίνεται την στιγμή που οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

  • Για να διασφαλίσουμε πως οι μαθητές μας έχουν ολοκληρώσει ορθά τον κάθε εκπαιδευτικό κύκλο, θα καλούνται να επιδείξουν το επίπεδο των γνώσεων τους ανά πάσα στιγμή και φυσικά στο τέλος των σεμιναρίων. Εάν κρίνουμε πως κάποιοι μαθητές μας χρειάζονται "επιπλέον μαθήματα", αυτά θα πραγματοποιούνται κατόπιν συμφωνίας των εκπαιδευτών και των μαθητών, χωρίς φυσικά επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Σκοπός μας είναι να μάθετε σωστά και να πετύχετε επαγγελματικά.

  • Τελειώνοντας κάθε εκπαιδευτικό κύκλο, οι δικοί μας οι μαθητές θα είναι έτοιμοι να σταθούν απέναντι σε κάθε επαγγελματική πρόκληση! Χωρίς φόβο και ανασφάλειες παρά μόνο με βαθιά πίστη, γνώση και αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες τους.

  • Τα Σεμινάρια μας δεν απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε όσους και όσες θα ήθελαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη τέχνη. "Απευθύνονται σε όλους και όλες" εσάς, που από αγνό ενδιαφέρον επιθυμείτε να μάθετε για τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας και το Μασάζ ειδικότερα. Γι αυτούς λοιπόν που θα ήθελαν να εφαρμόσουν υψηλού επιπέδου τεχνικές μάλαξης στα αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους, τα Σεμινάρια μας αποτελούν μια πολύ καλή (και οικονομική) πρόταση.

  • Εάν θέλετε, μπορείτε να “δοκιμάσετε” την ποιότητα της δουλειάς μας, προκειμένου να βγάλετε “ασφαλή” συμπεράσματα. Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε μια συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών με έκπτωση 50%.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ - ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ - ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΣΧΕΔΟΝ) ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ;

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες μας, πολύ πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση.

Επισκεφθείτε μας και επιτρέψτε να σας δείξουμε με τον πιο πειστικό τρόπο, την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεχθείτε την πρόσκληση μας για ένα "Μασάζ για ολόκληρο το σώμα" (διάρκειας 90 λεπτών, κανονική τιμή 60,00 Ευρώ). Όταν αποφασίσετε να γραφθείτε σε ένα από τα σεμινάρια μας, τα 30,00 Ευρώ (50% έκπτωση) θα σας επιστραφούν!

Με αυτό το τρόπο μπορείτε να είστε 100% βέβαιοι για την ορθότητα της απόφασης σας, βλέποντας τα αποτελέσματα της δουλειά μας πάνω στο ίδιο σας το σώμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα με τις υπηρεσίες μας και κλείστε ένα ραντεβού:

www.massage-point.gr

Δείτε μερικά δείγματα από τις τεχνικές που θα διδαχθείτε.

This website uses cookies to offer you the best experience online. By continuing to use our website, you agree to the use of cookies.