ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & SPA

Λόγω της αυξημένης ανάγκης για εκπαίδευση στελεχών SPA Ξενοδοχείων πάνω σε τεχνικές χειρομάλαξης και κατόπιν δικής σας προτροπής, αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε τη συγκεκριμένη ενότητα, εστιάζοντας πάνω στις εξειδικευμένες ανάγκες ενός Ξενοδοχείου, αλλά και στις επί μέρους ανάγκες των στελεχών σας.
Για το 2020 προσφέρουμε τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα:

Το "ADVANCED SPA MASSAGE" (σύνολο από τις πιο δημοφιλή τεχνικές) και το "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ" (χωρίς χρήση ελαίων, που εκτελείται σε στρώμα).

Αυτά τα σεμινάρια είναι πιο εντατικά σε σχέση με τα υπόλοιπα μας εκπαιδευτικά πακέτα, και αυτό διότι απευθύνονται σε ξενοδοχουπαλλήλους όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο χρόνος περιορισμένος. Για τον λόγο αυτό, όταν έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, φροντίστε να μας περιγράψετε τις ανάγκες της επιχείρησης σας όσο γίνεται πιο αναλυτικά.

Η εκπαίδευση γίνεται κυρίως στον χώρο μας και δεν διδάσκουμε ποτέ παραπάνω από 4 άτομα ανά γκρουπ. Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να εγγυηθούμε άριστα αποτελέσματα. Τα σεμινάρια μας διαρκούν από 6 έως 9 ημέρες (5 διδακτικές ώρες κάθε ημέρα). Η διάρκεια τους εξαρτάται από την υπάρχουσα εμπειρία του προσωπικού σας και φυσικά από το επίπεδο της ετοιμότητας που θα θέλατε να πετύχουν με το πέρας των μαθημάτων. Φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση σας.

Στόχοι μας είναι:

  • Να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε οι πελάτες σας να ωφεληθούν στο μέγιστο από υπηρεσίες μάλαξης υψηλού επιπέδου.
  • Το προσωπικό σας είτε έχει εμπειρία, είτε ξεκινά από μηδενική βάση, είμαστε βέβαιοι πως θα σας εντυπωσιάσει με τις νέες δεξιότητες του. Θα έχετε σίγουρα το πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας!
  • Να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως: body mechanics, trigger points, energy lines (meridians).
  • Το προσωπικό σας θα ενημερωθεί πάνω σε θέματα δεοντολογίας, ηθικής, διακριτικότητας, επικοινωνίας με τον πελάτη. Θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει κάθε λογής δυσκολία και επαγγελματική πρόκληση που ενδεχομένως να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μάλαξης.
  • Να αναλύσουμε περιπτώσεις συνήθη αντενδείξεων (ήπιων και απολύτων) και οτιδήποτε άλλο που ενδεχομένως να έχει σχέση με την υγεία του δέκτη και συνεπώς ενδέχεται να επηρεάσει με τον έναν ή άλλον τρόπο, την ομαλή και επιτυχή ολοκλήρωση μιας συνεδρίας.
   
SEMINAR-BOX-OILMbw BOOK-GALLERY-BOXES_ENG19 SEMINAR-BOX-TMTR0 SEMINAR-BOX-CHAIRM
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε κατευθείαν με τον κ. Γιώργο Κουν σε αυτό το νούμερο 6987178560 ή στο 2108835506. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλτε αίτημα για οικονομική προσφορά στο email :

This website uses cookies to offer you the best experience online. By continuing to use our website, you agree to the use of cookies.