ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6-8 ΩΡΕΣ

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΞΑΗΜΕΡΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ" ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΜΕ ΜΟΝΟ 60,00 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!

Χαρακτηριστικά Στοιχεία του CM

 • 100%
  Χρησιμότητα
 • 40%
  Επίπεδο Δυσκολίας
 • 89%
  Εμπορική Αξία
 • 65%
  Δημοτικότητα
 • 70%
  Θεραπευτική Αξία
 • 99%
  Φορητότητα

Kαντε κλικ εδω για Αλμπουμ

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

- ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Να εντάξουν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μας το "Μασάζ σε Καθιστή Θέση" ως γνωστικό τους αντικείμενο.

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ, μπορεί να σταθεί μόνο του ως "αυτόνομη" υπηρεσία, δύναται όμως να προσφερθεί και ως συμπληρωματική υπηρεσία, ως τμήμα ενός πακέτου. Μπορείτε να το προσφέρετε επίσης και ως δώρο (χωρίς δηλαδή καμιά χρέωση) για επιβράβεση τακτικών πελατών ή ακόμα και ως λύση για να καλύπτει τα διάφορα κενά που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ των ραντεβού.

- ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ - (6-8 ΩΡΕΣ / 1 Ημέρα)
Το «Μασάζ σε Καθιστή Θέση» ή Chair Massage ή Onsite massage, ή Corporate massage, ή Business massage, ή ακόμα και Express massage, δεν αποτελεί κανένα νέο είδος μάλαξης. Απεναντίας, είναι το αποτέλεσμα μιας έξυπνης επεξεργασίας γνωστών τεχνικών μάλαξης, προκειμένου το μασάζ να γίνει πιο προσιτό (τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά) στο σύγχρονο άνθρωπο των μεγαλουπόλεων. Για το λόγο αυτό, εμείς θα το ονομάζουμε «συνδυασμό ή σύστημα τεχνικών».

Η συγκεκριμένη αυτή τεχνική μασάζ λέγεται πως έχει υιοθετήσει τεχνικές που προέρχονται από το αρχαίο Ιαπωνικό σύστημα Anma. Άλλοι λένε πως κυρίως εφαρμόζονται τεχνικές του Shiatsu. Ωστόσο, τα κοινά στοιχεία και των δυο, με το «Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο μασάζ» είναι τόσα πολλά, που εμείς θα το προσεγγίσουμε από αυτή την οπτική γωνία, με την ελπίδα να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον και πιο συναρπαστικό. Μην ξεχνάτε πως με το Π.Τ.Μ. μας δίνονται περισσότερες επιλογές στις τεχνικές που θα εφαρμόσουμε, κυρίως λόγω της ευκολίας με την οποία μπορούμε να εκτελέσουμε και αρκετές μορφές (ήπιων) διατάσεων κατά τη διάρκεια των συνεδριών.

Προκειμένου να εκτελεστεί το συγκεκριμένο σύστημα τεχνικών, χρειαζόμαστε να έχουμε στη διάθεση μας μια ειδική καρέκλα του καθιστού μασάζ (Massage Chair).

Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθετε μεταξύ άλλων:

 • Προετοιμασία του πελάτη, εκτίμηση της ψυχοσωματικής του κατάστασης και λήψη των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.
 • Αντενδείξεις και προφυλάξεις, χρήση ερωτηματολογίου (Συμβουλευτική διαδικασία - Consultation).
 • Σωστή στάση του σώματος (body posture) και ορθή χρήση των χεριών μας, προς αποφυγή τραυματισμών.
 • Απαραίτητα υλικά και εξοπλισμός, συμπληρωματικά προϊόντα.
 • Βασικά στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας & κατανόηση των "Body Mechanics". Προς αποφυγή επικίνδυνων τεχνικών, εκτίμηση των δυνατοτήτων του σώματος του δέκτη και εκμαίευση των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος του.
 • Τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του C.M. σε σχέση με άλλες θεραπείες μάλαξης.
 • Απαραίτητες συμβουλές στο τέλος κάθε συνεδρίας μασαζ.

   

COMBO_THAI_500

- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ / ΩΡΑΡΙΑ

Ο εκπαιδευτικός κύκλος Σεμιναρίων με τίτλο "Chair Massage" ολοκληρώνεται σε 6-8 διδακτικές ώρες. Τα μάθημα θα πραγματοποιούνται τα πρωινά της Κυριακής (μετά το τέλος του Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου). Θα πραγματοποιούνται διαλείμματα των 15' λεπτών.

Η στενή παρακολούθηση της εξέλιξης του κάθε σπουδαστή μας θα είναι εφικτή, καθώς τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (μέχρι 4 άτομα ανά τμήμα).

- ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το κόστος για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ, μιας που απευθύνεται ΜΟΝΟ στους μαθητές μας που έχουν ήδη ολοκληρώσει το "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ":

Ευρώ 60,00


Οι τιμές για κάθε εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Στις προαναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.


- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου, θα δίνεται στους μαθητές μας η αντίστοιχη "Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης". Διαβάστε αναλυτικά για την πιστοποίηση που προσφέρουμε.

- ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα αυτό, είναι να έχετε ολοκληρώσει το σεμινάριο μας "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ".

Όλοι οι μαθητές μας είναι υποχρεωμένοι να απδεχτούν τους όρους μας πριν λάβουν την απόφαση να εγραφούν στα σεμινάρια μας. Διαβάστε εδώ για περισσότερα.

- ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχονται: Εκπαιδευτικό υλικό (εικονογραφημένες σημειώσεις και γραφική ύλη), καθαρές πετσέτες και φυσικά άφθονο πόσιμο νερό. Θα δωθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες για προμηθευτές ειδικών καθισμάτων για το Chair Massage κλπ.

- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - (ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ & ΤΙ ΟΧΙ)

Είναι άκρως απαραίτητο να προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή (ατομική καθαριότητα και καλλωπισμό). Τα μακριά μαλλιά να είναι μαζεμένα, τα νύχια των χεριών μας να είναι κομμένα και οι κοπέλες να αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ.

Επίσης θα χρειασθεί να έχετε μαζί σας σε κάθε μάθημα:

Ένα ζευγάρι καθαρές παντόφλες ή σαγιονάρες, ένα ζευγάρι καθαρές κάλτσες και φυσικά την καλή σας διάθεση και το ζεστό σας χαμόγελο! Διαβάστε εδώ για λεπτομέρειες.

- ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το συγκεκριμένο σεμινάριο μασάζ, να μας το αναφέρετε όταν κάνετε την αίτηση για συμμετοχή σας στο "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο"


Οι συνεδρίες διαρκούν συνήθως από 10 μέχρι και 30 λεπτά. Το Chair Massage, ανέκαθεν προορίζονταν για ανθρώπους με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και κυρίως για τον χώρο εργασίας. Αργότερα αυτό το σύστημα τεχνικών είχε τέτοια απήχηση, που άρχισε να προσφέρεται με επιτυχία σε εμπορικά κέντρα, πάρκα και κάθε λογής χώρους κοινωνικών συναθροίσεων.

Δείτε μερικά δείγματα από τις τεχνικές μας

This website uses cookies to offer you the best experience online. By continuing to use our website, you agree to the use of cookies.