6 ΗΜΕΡΕΣ - 30 ΩΡΕΣ - (ΔΕΥΤΕΡΑ ως και ΣΑΒΒΑΤΟ)

Το "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ" που ονομάζεται και "Thai Yoga Massage", αποτελεί μια αρχαία μορφή μασάζ η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη Δύση. Αποτελεί το ιδανικότερο είδος μασάζ, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη "δυναμική" που κρύβει το ανθρώπινο σώμα!

Χαρακτηριστικά Στοιχεία του TMTR

 • 100%
  Χρησιμότητα
 • 60%
  Επίπεδο Δυσκολίας
 • 80%
  Εμπορική Αξία
 • 100%
  Νέες Τάσεις
 • 95%
  Θεραπευτική Αξία
 • 90%
  Φορητότητα

Kαντε κλικ εδω για Αλμπουμ

"Το πιο εντατικό και συμπυκνωμένο πρόγραμμα που θα βρείτε. Διδάσκουμε ύλη 50 ωρών μέσα σε 30 ώρες. Η ύλη αποτελεί κράμα τεχνικών από τη βόρεια και τη νότια Ταϊλάνδη, εμπλουτισμένη με φανταστικές τεχνικές που σπανίως διδάσκονται σε σχολές, αλλά εφαρμόζονται σε SPA και massage shops της Ταϊλάνδης." Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να εφαρμόσετε τις τεχνικές αυτές και σε καθιστή θέση (Chair Massage), να σας εκπαιδεύσουμε δηλαδή ΜΟΝΟ με 60 Ευρώ επιπλέον!

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ


Θα μάθετε κάποιες βασικές κινήσεις, προκειμένου να εξοικειωθείτε με τους "μεσημβρινούς" (τις ενεργειακές γραμμές) και κατόπιν θα προχωρήσουμε σε πιο προχωρημένες τεχνικές διατάσεων προερχόμενες από όλες τις γωνιές της Ταϊλάνδης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ


Θα συζητήσουμε για τους "συνήθης τραυματισμούς" που ταλαιπωρούν τους "θεραπευτές μάλαξης" και θα σας μάθουμε πως να προστατεύετε αποτελεσματικά, τους αντίχειρες, τους καρπούς και τη μέση σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Θα διδαχθείτε για τη σπουδαιότητα του ιατρικού ιστορικού – ερωτηματολογίου και φυσικά θα μάθετε πως να συμπληρώνετε το ειδικό έντυπο (Intake form).

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΘΡ. ΣΩΜΑΤΟΣ


Θα σας εξοικειώσουμε με τον όρο "Body Mechanics" και θα μάθετε πως να προστατεύετε το δικό σας σώμα στον υπέρτατο βαθμό! Όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στη πράξη!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

- ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Να εντάξουν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μας το "Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασαζ" ως γνωστικό τους αντικείμενο.

Το "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ" ή αλλιώς το "Thai Yoga Massage" όπως εναλλακτικά ονομάζεται, αποτελεί και τη πιο δημοφιλή μορφή Ταϋλανδέζικου μασαζ τόσο στην ίδια τη Ταϋλάνδη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αποτελεί μια αρχαία μορφή μασαζ που ενώ εφαρμόζεται στην Ταϋλάνδη εδώ και πολλούς αιώνες, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σπουδαιότητά του από τον Δυτικό κόσμο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να "δοκιμάσετε" την ποιότητα της δουλειάς μας, προκειμένου να βγάλετε "ασφαλή" συμπεράσματα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των υπηρεσιών μας και κάνετε κράτηση για μία 90-άλεπτη συνεδρία "Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου Μασάζ" (Κωδικός: TMTR01) με έκπτωση 50%. Κάντε κλικ εδώ.

- ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ - (30 ΩΡΕΣ / 6 Ημέρες) - ΚΩΔΙΚΟΣ: TMTR
Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του τύπου μασαζ είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο αποδέκτης είναι ντυμένος (με αναπαυτικά ρούχα) καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Επιπλέον, δεν γίνεται χρήση του παραδοσιακού κρεβατιού για μασαζ, διότι ολόκληρη η συνεδρία πραγματοποιείται πάνω σε ειδικό αναπαυτικό στρώμα.

Εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές της γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων του θεραπευτή χρησιμοποιώντας διάφορα μέλη του σώματός του (όπως δάκτυλα, παλάμες, αγκώνες και πόδια). Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϋλανδέζικη παράδοση και κείμενα) με σκοπό να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ενέργειας που ρέει δια μέσω αυτών.

Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του δέκτη, ώστε το αποτέλεσμα να μην εποφέρει δυσφορία αλλά ανακούφιση. Συνιστούμε ανεπιφύλαχτα την συγκεκριμένη τεχνική για περιπτώσεις ενοχλήσεων από οσφυαλγίες και ισχιαλγίες.

Οι μαθητές (και μαθήτριες), θα χωρίζονται σε ζευγάρια και θα ασκούν τις νέες αυτές τεχνικές εκ περιτροπής. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τις τεχνικές αυτές στους συμμαθητές τους, αλλά και να τις απολαύσουν ως δέκτες. Αυτή η εκπαιδευτική προσέγγιση είναι η ιδανικότερη στην εκμάθηση τεχνικών μάλαξης και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλες τις σχολές μασαζ. (Περισσότερα για τον τρόπο διδασκαλίας μας, κάντε κλικ εδώ).

Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθετε μεταξύ άλλων:

 • Επαγγελματική συμπεριφορά και κώδικες ηθικής, (Αποφυγή συνήθη παγίδων που οδηγούν σε παρεξηγήσεις).
 • Προετοιμασία του πελάτη, εκτίμηση της ψυχοσωματικής του κατάστασης και λήψη των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.
 • Αντενδείξεις και προφυλάξεις, χρήση ερωτηματολογίου (Συμβουλευτική διαδικασία -- Con­sul­ta­tion).
 • Σύντομη Ιστορία του Παραδοσιακού Ταϋλανδέζικου μασαζ (Π.Τ.Μ.).
 • Τις βασικές ενεργειακές γραμμές του ανθρώπινου σώματος.
 • Σωστή στάση του σώματος μας (body posture) για να μην τραυματίσουμε την μέση μας.
Σημ.: Η μορφή αυτή μασαζ ίσως είναι η μοναδική που απαιτεί την συνεργασία μεταξύ του θεραπευτή και του δέκτη. Ως αποτέλεσμα, ο θεραπευτής βγαίνει πάντα κερδισμένος μετά από κάθε συνεδρία, μιας που και ο ίδιος θα νιώσει ευεξία, χαλάρωση, σωματική και ψυχική ανάταση.
 • Τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του Π.Τ.Μ σε σχέση με άλλες θεραπείες μάλαξης.
 • Απαραίτητα υλικά, συμπληρωματικά προϊόντα, ιματισμός κλπ.
 • Βασικές και προχωρημένες τεχνικές (συνδυασμός από την Νότια και Βόρια Ταϋλάνδη). Κυρίως deep tissue αλλά και soft tissue τεχνικές μασαζ, για όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλής και του προσώπου.
 • Βασικά στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας & κατανόηση των "Body Mechanics". Προς αποφυγή επικίνδυνων τεχνικών, εκτίμηση των δυνατοτήτων του σώματος του δέκτη και εκμαίευση των ιδιαίτερων αναγκών του σώματος του.
 • Απαραίτητες συμβουλές στο τέλος κάθε συνεδρίας.

- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ / ΩΡΑΡΙΑ
Ο εκπαιδευτικός κύκλος Σεμιναρίων με τίτλο "Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ" ολοκληρώνεται κατόπιν ανελλιπούς παρακολούθησης μαθημάτων διάρκειας 30 διδακτικών ωρών (σύνολο έξι ημέρες). Ρωτήστε μας για τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων.

Τα μάθημα θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες 09:30-15:00, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.

Για Ημερομηνιες καντε κλικ εδω

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε και το CHAIR MASSAGE (60 Ευρώ επιπλέον), να υπολογίζετε πως θα πρέπει να είσαστε μαζί μας και την Κυριακή για 5-6 επιπλέον ώρες.

- ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το συνολικό κόστος για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, ανέρχεται στα:

Ευρώ 460,00


Οι τιμές για κάθε εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Στις προαναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.


- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου, θα δίνεται στους μαθητές μας η αντίστοιχη "Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης".

Διαβάστε αναλυτικά για την πιστοποίηση που προσφέρουμε.

- ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα αυτό δεν υπάρχουν, καλό θα ήταν ωστόσο να γνωρίζετε ήδη κάποια άλλη μορφή μασαζ (π.χ. μασαζ με χρήση ελαίων) ή ακόμα καλλίτερα να έχετε κάποια εργασιακή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Το πρόγραμμα μας είναι εντατικό και η οποιαδήποτε έλλειψη εμπειρίας σίγουρα θα δυσκολέψει τόσο το δικό μας έργο, όσο και την ποιότητα της δικής σας εκπαίδευσης.

Κατά καιρούς, δεχόμαστε ως μαθητές και εκπαιδευτές Yoga ή Pilates, Φυσικοθεραπευτές & Αισθητηκούς. Αν είσαστε όμως ένθερμος λάτρης του ΠΤΜ, ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία, εμείς δεν θα σας εμποδίσουμε φυσικά να κυνηγήσετε το όνειρο σας.

Όλοι οι μαθητές μας είναι υποχρεωμένοι να απδεχτούν τους όρους μας πριν λάβουν την απόφαση να εγραφούν στα σεμινάρια μας. Διαβάστε εδώ για περισσότερα.

- ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχονται: Εκπαιδευτικό υλικό (εικονογραφημένες σημειώσεις και γραφική ύλη), καθαρές πετσέτες και φυσικά άφθονο πόσιμο νερό. Θα δωθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες για προμηθευτές ελαίων, στρωμάτων Thai μασάζ, ειδικού ρουχισμού κλπ.

Προσπαθούμε και κρατάμε επαφή με την αγορά εργασίας (Ξενοδοχεία και Spa), έτσι ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους μαθητές μας στην αναζήτηση τους για εργασία.

- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - (ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ & ΤΙ ΟΧΙ)

Είναι άκρως απαραίτητο να προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή (ατομική καθαριότητα και καλλωπισμό). Τα μακριά μαλλιά να είναι μαζεμένα, τα νύχια των χεριών μας να είναι κομμένα και οι κοπέλες να αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ.

Επίσης θα χρειασθεί να έχετε μαζί σας σε κάθε μάθημα:

Ένα ζευγάρι καθαρές παντόφλες ή σαγιονάρες, ένα ζευγάρι καθαρές κάλτσες και φυσικά την καλή σας διάθεση και το ζεστό σας χαμόγελο! Διαβάστε εδώ για λεπτομέρειες.

- ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το συγκεκριμένο σεμιναριο μασαζ, κάτε κλικ εδώ και συμπληρώστε την φόρμα μας και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.


Εάν θέλετε να κάνετε Κράτηση για το συγκεκριμένο σεμινάριο (50,00 Ευρώ προκαταβολή ανά σεμινάριο), παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω σύνδεσμο "Buy Now" προκειμένου να πληρώσετε με Πιστωτική Κάρτα μέσω του PayPal. Σας παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας πρώτα, για να επιβεβαιώσουμε τις ημερομηνίες.


Επισκεφτείτε μας για μια 90-άλεπτη "δοκιμαστική" συνεδρία μασάζ, προκειμένου να βγάλετε "ασφαλή" συμπεράσματα για τις υπηρεσίες μας. Τη δοκιμή αυτή σας τη προσφέρουμε με έκπτωση 50%. Η αρχική τιμή των 60 Ευρώ, θα διαμορφωθεί στα 30 Ευρώ.

Δείτε μερικά δείγματα από τις τεχνικές μας

This website uses cookies to offer you the best experience online. By continuing to use our website, you agree to the use of cookies.